komponente prodaja cdovi projekti info KIT kompleti download forumi knjige
Home


ZASTUPNIŠTVO MIKROELEKTRONIKE

ME

Od septembra 2007.god. smo postali zastupnici firme "Mikroelektronika" iz Beograda, za područje BiH. To znači da će kupci iz BiH moći da kupe sve iz njihove ponude po vrlo povoljnim uslovima. Do sada je naručivanje bilo moguće i direktno od Mikroelektronike, ali su troškovi slanja i carine čak i za jednu knjigu bili 20€, što je mnoge natjeralo da odustanu od kupovine.

Sobzirom da je asortiman ponude Mikroelektronike prilično veliki i da je nemoguće predvidjeti šta će se u BiH najviše prodavati, za početak ćemo nabavljati robu na osnovu narudžbi kupaca, bez nekog značajnog lagera u Banjaluci. Za nekoliko mjeseci, kada se stvari malo iskristališu, biće robe, koja se najviše traži, i u Banjaluci na lageru.

Cijene

Ono što kupce često najviše zanima - cijene, biće praktično iste kao da robu kupujete u Beogradu, bar za sada, u ovom prvom, promotivnom, periodu! Dakle, možete slobodno otići na sajt Mikroelektronike, izabrati šta Vam treba, stavljati sve u korpu i kada pogledate ukupni iznos koji plaćate kao kupac iz Srbije (naravno sa PDV-om, jer se PDV plaća i kod nas), računajte da ćete isti iznos u eurima platiti i u Banjaluci.
Ako plaćate u KM, računamo euro po 1,97 jer je to realan kupovni kurs za euro! Sve knjige koštaju 25KM.

Izdvajamo iz ponude Mikroelektronike:

Auto dijagnostika

PLC kontroleri

PIC MCU

8051 programiranje

Protel

Hidraulika

Komp.i prakt. realizacija

PICflash

EasyPIC4Kompletnu ponudu, sa cijenama i svim ostalim informacijama, možete pronaći na www.mikroelektronika.co.yu

Cijene koje vidite na sajtu Mikroelektronike su cijene bez PDV-a ! Znači na te cijene vam Mikroelektronika računa još 18% PDV-a i to je cijena koju plaćate u Beogradu, odnosno istu tu cijenu plaćate i u Banjaluci!

Naručivanje

Narudžbe šaljite na naš mail (klikom na ovaj link):
narudzbe@elektronika.rs.ba (subject:Mikroe-narudzba)
Uz Vašu narudžbu sa naručenim artiklima pošaljite i svoje podatke sa adresom, ako želite dostavu poštom, a mi ćemo Vam se javiti čim naručena roba stigne. Nabavu robe ćemo raditi prema potrebi, zavisno od količine Vaših narudzbi, nastojeći da čekanje ne bude duže od 10-15 dana, koliko je i za nabavku komponenti.

SZTR "ELEKTRONIKA"
Kralja Petra I Karadj. br. 71
Tel./Fax:+387 51 346 260