komponente prodaja cdovi projekti info KIT kompleti download forumi knjige
Home

Android

Knjige: Android aplikacije (Elektor-ovo izdanje)

Licencno izdanje Elektor International na srpskom jeziku
[...dalje]


OBD elektor

Knjige: OBD2 Autodijagnostika - ELEKTOR

Ovo je ELEKTOR-ovo izdanje za autoelektroniku, na našem jeziku !
[...dalje]


Knjige: Zabavni LED projekti - Projekti za pocetnike

Licencno izdanje Elektor International na srpskom jeziku. Danas LED nalazimo svuda oko nas. Ove šarena svetla nude toliko mnogo da se možete upitati gde da pocnete. Ova knjižica Vam predstavlja više od dvadeset uzbudljivih projekata pokrivajuci razlicite oblasti.
[...dalje]


Mrezni stepen

Knjige: Programiranje PIC BASIC-om

Knjiga "Programiranje mikrokontrolera PicBasic-om" obrađuje PicBasic programski jezik koji se koristi za programiranje Microchip-ovih mikrokontrolera.
[...dalje]


Knjige: Programski jezik C za PIC mikrokontrolere

Knjiga Vas kroz 11 poglavlja i 250 strana, sa dosta primera, vodi kroz magični svijet programskog jezika C.
[...dalje]


Knjige: Prekidačka napajanja

Jednoimpulsni direktni pretvarači, jednoimpulsni indirektni pretvarači, dvoimpulsni pretvarači, upravljanje pretvaračima
[...dalje]


Knjige: Tiristorski pretvarači

Pretvaraci sa tranzistorima kao prekidackim elementima, detaljno su opisani u knjizi "Tranzistorski pretvaraci snage". Izlaskom i "Tiristorskih pretvaraca" zaokružuje se oblast pretvaraca energetske elektronike.
[...dalje]


Autom.regul.

Knjige: Tranzistorski pretvarači
Sa ovom knjigom, prate se aktuelna pitanja i upotpunjuje literatura iz oblasti Energetske elektronike na našem jeziku. Knjiga je obima oko 400 stranica sa oko 400 slika, desetine tabela i bezbroj matamatickih izraza itd. [...dalje]


Autom.regul.

Knjige: Sistem automatske regulacije sa tiristorskim pretvaračima

Opšti principi sistema automatskog upravljanja prikazani su u dosta knjiga i na našem jeziku. Medutim, složen matematicki pristup, opštost i ravnopravna zastupljenost razlicitih principa cine ovu materiju komplikovanom za primjenu inženjeru koji ima pred sobom konkretan problem.
[...dalje]


PC int.

Knjige: PC interfejsi

Trece izdanje knjige je znacajno preradeno u odnosu na prethodna. Dati su novi interfejsi, podržano je više prog. jezika, a USB komunikacija je proširena sa novim kolima.
[...dalje]


EzN

Knjige: Elektronika za neupućene

Razmišljate o tome da počnete da pravite elektronske stvarčice? Jeste li se ikada pitali kako rade tranzistori, kondenzatori i drugi gradivni elektronski elementi? Zanima vas kako se leme komponente ili kako se prave elektronske ploče? Na pravom ste mjestu! Elektronika za neupućene je ključ koji otvara vrata zabavnog i uzbudljivog svijeta elektronike. [...dalje]


MSE5

Knjige: "MALA ŠKOLA ELEKTRONIKE"

Ovo je sigurno najprodavanija knjiga svih vremena o amaterskoj praktičnoj elektronici. Osnovni princip od početka "Male škole" je bio "samostalno i bez tuđe pomoći" sagradite... [...dalje]


PIC MCU

Knjige: PIC mikrokontroleri

Ako do sada niste, krajnje je vrijeme da naučite šta su i kako rade mikrokontroleri... Uz mnoštvo ilustracija i primjera iz prakse, kroz detaljan opis čipa PIC16F887, rad sa PIC mikrokontrolerima će ubrzo postati Vaša omiljena zabava!
[...dalje]


home | o nama | katalog | cdovi | prodaja | projekti | linkovi | download | forumi | kontakt | alfanet

Hosted by www.poen.net